Конкурс „Най-хубавата абитуриентка“

Вече ставаме свидетели на всякакви конкурси и реалитита – танцови, бляскави, шантави, комедийни, безмислени и какви ли още не. Представяме ви един конкурс, който в последните години в България се очертава като традиционен – Конкурс за най-красивата абитуриентка 2011. А за типа на конкурса, вие можете да го определите както намерите за добре. Но едно нещо е сигурно – хубавите жени са все още запазена марка в България и въпреки че не са се явили стотици красавици. Конкурсът бе организиран от модна агенция „Мега Талант Груп“ със съдействието на сайта topmodelite.com. Участничките дефилираха в три тура, облечени с коктейлните рокли на „MG Style“, секси бельо и официалните тоалети на модна къща „Vaneli Style“ на дизайнерката Ваня Петрова.
Голямата награда за най-красивата абитуриентка беше уникален пръстен с диамант. Подгласнички на победителката станаха Румяна Владимирова, Виктория Андреева и Деана Борисова.
Победителка стана 19-годишната Диляна Крумова. Дългокраката танцьорка от Търговище триумфира в съперничество с още 13 кандидатки на сцената на столичен клуб.

 


Фотография: Topmodelite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>