Най-популярните клипове в YouTube за последните 5 години

CbcNews.com проследиха най-големите хитове в сайта в последните пет години.

1.Предложението за сватба

Да разтопиш сърцето на една жена не е лесно. Никога не е било и никога няма да бъде. Но,има хора, които знаят как да го направят.Вижте това грандиозно предложение за брак, което разтопи сърцата на всички романтични души и набра рекордна популярност.

[youtube]pnVAE91E7kM[/youtube]

2.Най- добрият брейкър

[youtube]UYFDYX4i2EY[/youtube]

3.Блогър, който стана известен на целия свят със сълзливата защита на Бритни Спиърс. Във видеоклип Крокер, ревейки призова света да остави на мира певицата след провала й на церемонията за музикални награди на MTV.

[youtube]kHmvkRoEowc[/youtube]

4.Почитателка на Обама

През 2007 година, още преди Обама да стане президент, Амбър Лий Етинджър привлече популярността, както към себе си, така и към политика. В сайта YouTube се върти музикален клип със заглавие I Got a Crush… On Obama – „Падам си страшно по Обама“. Песента възхвалява мъжките и прочие достойнства на кандидата.

[youtube]wKsoXHYICqU[/youtube]

5.Връщане от отвъдното

Един човек нарочно се заравя в пясъка, все едно е мъртъв, докато една възрастна жена моли преминаващите да й помогнат да извади заклещения под пясъка пръстен.Не искам да съм на мястото на преминаващите!!!

[youtube]Gns_dJHdUlg[/youtube]

6.Забавните котки

Най – доброто от всички клипове с котки през годините.

[youtube]SUNmLuNdiL8[/youtube]

7.Сюзън Бойл

Сюзън Бойл застана за първи път пред журито на Britain’s Got Talent  и каза – „Мечтата ми е да стана професионална певица и да съм като Елън Пейдж. Ще накарам тази публика да закипи“.Думите й бяха приети със смях и ирония.Следващата една минута обаче промени изцяло представите ни за света на музиката

[youtube]wnmbJzH93NU[/youtube]

Източник: digital, avtora, cbcnews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *